Se Ullas produkter
Se Ninas produkter
Se Annkristins produkter

Ulla Hellman har sin ateljè i Visby där hon handtrycker tyger som hon sedan syr produkter av, främst hemtextil. Färg, humor och nyfikenhet är ledord i Ullas skapande som konsthantverkare. Förutom textil och tryck är ståltråd ett material hon gärna använder för att forma t ex de djur som hör hemma i den gotländska naturen.


Nina Wennström har sin verkstad utanför Slite. Hon jobbar främst med egen design och tillverkning av bruksföremål för inredning i olika material, mestadels trä och betong. Nina är även stillbildsfotograf och designar mönster - "fotografik" för tryck på produkter. Hon tycker om att skapa nytt utifrån restmaterial eller av ting som egentligen har annat användningsområde.


Annkristin Bäckström har sin ateljé i Burs. Hon arbetar främst med glas i form av blyinfattning och fusing (laminering/sammansmältning). Hennes bakgrund är som fotograf inom många områden och ligger till grund för allt hon skapar. Textil har tillkommit på senare år med t ex kimonos, både med formgivning, nyproduktion och återbruk.


Se Ingalills produkter
Se Madeleines produkter

Ingalill Fredly har sin verkstad i Visby. Under flera årtionden har hon ägnat sig åt konsthantverk med tema att återskapa nya värden av det till synes värdelösa. Rest, retur och återvinningsmaterial med fokus på miljöomsorg är hennes ledmotiv.

Därför blir produkterna unika.


Madeleine Berg har sin ateljé i Ljugarn och hon arbetar bara i naturmaterial, främst ull. Som konsthantverkare skapar hon med färger, former och strukturer i hela processen från mönster till färdig produkt. Madeleine stickar både för hand och på handstickmaskin.